Elektriciteit
Wij voeren alle elektriciteitswerken uit voor een klassieke bekabeling of bij een renovatie

Elektriciteit

GVElectric werkt uitsluitend met gediplomeerde en gekwalificeerde mensen en zorgt voor een vakkundige plaatsing van alle algemene elektriciteit. Wij luisteren graag naar uw specifieke wensen geven u hulp en raad waar het nodig is.

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw

Indien u eigenaar bent van een nieuwbouw, komen daar vroeg of laat elektriciteitswerken aan te pas. Uiteraard wilt u uw elektrische installaties meteen veilig en correct geïnstalleerd krijgen. Schakel hiervoor GVElectric in. Wij verzorgen alle elektriciteitswerken voor uw nieuwbouw volgens plan. Dit van perfect veilige stopcontacten en gloednieuwe verlichting tot de professionele installatie van de zekeringskasten.

Elektriciteit bij renovaties

De elektrische installatie van uw bestaande woning laat te wensen over? Valt er een kleinigheid te repareren of verwacht u grotere elektriciteitswerken? Geen paniek, GVElectric zorgt voor veilige stroom, volgens de laatste normen.

Dringende herstellingen

Ook indien er een snelle interventie noodzakelijk is, kan u GVElectric onmiddellijk inschakelen. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 staan we met onze vakkennis en materiaal klaar om u zo snel mogelijk te depanneren.

Wil je meer informatie of een gedetailleerde offerte? Neem contact op via het nummer 0475/97.39.56 of via het contactformulier.