Beveiliging
Van inbraakbeveiliging tot camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole

Met onze beveiligingssystemen slaapt u op beide oren

Uw huis, bedrijf of appartement beveiligen is cruciaal. Gun uzelf daarom rust en veiligheid. Creëer voor jezelf, je gezin of medewerkers een veilige omgeving via 1 van onze beveiligingsoplossingen.

GVElectric zorgt voor een totale beveiliging. Dit gaat van inbraakbeveiliging tot camerabewaking, branddetectie en toegangscontrole. Dit gebeurt met zowel bekabelde als draadloze systemen. En dit alles binnen de mogelijkheden van uw budget.

Controleer en beheer uw beveiligingssyteem

Wij zorgen ervoor dat u steeds op de hoogte bent van de status van uw beveiligingssysteem via Android smartphone, iPhone en iPad en dat u deze hiermee ook kan beheren. Bovendien kan dit volledig geïntegreerd worden in uw domoticasysteem zodat u alle elektrische installaties vanop 1 centrale plek kan beheren. Uw gebruiksgemak primeert.

De mogelijkheden voor de beveiliging van uw woning zijn zo goed als onbeperkt. Er is altijd een oplossing die aan uw wensen en eisen voldoet.

Erkend installateur

GVElectric is erkend als beveiligingsonderneming door het ministerie van Binnenlandse Zaken met het nummer …. Dit houdt in dat de installatie en producten die gebruikt worden van hoge kwaliteit zijn. Hierbij geven ze correct advies, volgens de wettelijk opgelegde normen.

Bekijkt u graag wat mogelijk is voor uw huis of bedrijf en binnen uw budget?
Neem vandaag nog contact op via het nummer 0475/97.39.56 of via het contactformulier.